Image No Description

Få en firmapension i ISP Pension

Gennem en firmapensionsordning i ISP Pension er du og dine kollegaer sikret økonomisk tryghed – mens I arbejder, og når I går på pension.

Som medlemmer med en firmapensionsordning bliver I en del af et stærkt fællesskab af ingeniører. Og I opnår mere attraktive vilkår på pensions- og forsikringsprodukter, end I hver især gør med en individuel ordning. Ud over de kollektive fordele letter det administrationen i jeres bogholderi, når I samler indbetalingerne i én pensionskasse.

Mange fordele ved en firmapension hos ISP

 • Tryghed for alle medarbejdere
  Når din virksomhed indgår en aftale om firmapension i ISP Pension, får alle medarbejdere adgang til samme gode vilkår og økonomiske tryghed. Også de medarbejdere, som ikke er ingeniører.
   
 • Fuldt udbytte af overskuddet
  ISP Pension er ejet af medlemmerne. Det betyder, at vi ikke skal dele afkast og overskud med banker og aktionærer. Hele afkastet går til at sikre de størst mulige pensioner for medlemmerne – altså dig og dine kolleger.
   
 • Lave omkostninger til administration
  Pensionsordningerne i ISP bliver administreret af Sampension, Danmarks tredjestørste pensionsselskab. Det betyder lave omkostninger og fleksible og moderne pensionsdækninger. 
   
 • Adgang til kompetent rådgivning
  Hos ISP Pension skal I ikke være i tvivl om, hvad jeres pensionsordning indeholder – eller hvordan I hver især bedst sammensætter jeres ordning.
   

Må vi besøge jer?

En aftale om firmapension er en investering i medarbejdernes økonomiske tryghed i de erhvervsaktive år og i tiden efter arbejdslivet. Book et uforpligtende møde – og lad os fortælle jer om alle mulighederne i ISP Pension.