Image No Description

Kan jeg ændre mine forsikringer?

Du kan ændre dine forsikringer, så de passer til dit liv.

Hvis du vil ændre din pensionsordning, skal du kontakte en af vores pensionsrådgivere. De kan hjælpe med at finde frem til den ordning, som passer bedst til dig og din familie.

Måske har du brug for en højere dækning, hvis du bliver alvorligt syg - eller måske ønsker du blot at spare mest muligt op til pensionen.

Du bliver muligvis omfattet af en karensperiode, hvis du forhøjer dine dækninger.

Vil du ændre dine forsikringer?  


Kontakt en pensionsrådgiver på telefon 77 55 67 04

Hvad kan du mere ændre?

Udover at ændre dine forsikringer og pensioner, kan du selv tilpasse din pensionsordning på flere områder. Det er nemt og enkelt - du skal blot logge ind på vores selvbetjeningsunivers og følge vejledningen:

  • Investeres din pension med markedsrente, kan du skifte investeringsprofil - skal vi investere din opsparing med lav, moderat eller høj risiko? På din pensions- og forsikringsoversigt kan du se, hvordan din pensionsordning er investeret i dag. 

  • Du kan ændre, hvem der får udbetalt en evt. forsikring hvis du dør. Det kan være en god ide at udfylde en begunstigelseserklæring, der præcist angiver, hvem der skal have pengene, hvis du dør - fx hvis du ikke er gift eller hvis du har delebørn. Har du en samlever, som du ønsker skal have ægtefællepension efter dig, er det også vigtigt, at du udfylder en samlevererklæring. 
     
  • Du kan overføre pensionsordninger fra andre selskaber og samle det hele i ISP - det sparer omkostninger og giver et bedre overblik.