Hvem får egentlig udbetalt din pension, hvis du pludseligt dør?

Er du også en af de mange danskere, der er usikker på, hvem der får udbetalt din pensionsopsparing, når du dør? Du er langtfra alene, og derfor kan du ekstraordinært ringe til vores mere end 30 pensionsrådgivere søndag den 27. oktober på 77 55 67 04 – de sidder klar ved telefonerne kl. 10-14.

Er du også i tvivl? Ring til os søndag den 27. oktober

I kundeområdet er pensionsrådgiverne bevidste om, at mange kunder og medlemmer ikke får taget aktivt stilling til pension i hverdagen. Men faktisk bør man være særligt opmærksom på netop, hvem der er indsat som ”begunstiget” på ens ordning – altså, hvem der får udbetalt pensionen – når man dør. Det gælder især, når man bliver skilt eller gifter sig på ny. Er man ikke opmærksom, kan udbetalingen gå til en tidligere ægtefælle eller partner.

Teamleder i Kunderådgivning & Salg, Louise Graae, fortæller:

"Vi oplever desværre, at der ikke er tilstrækkelig opmærksomhed på begunstigelse i hverdagen – særligt i situationer, hvor der sker større ændringer i ens privatliv. Vi håber, at mange medlemmer vil ringe til os søndag den 27. oktober, hvis de er det mindste i tvivl om, hvem der er indsat som begunstiget. Det skaber tryghed, når man ved, at udbetaling ved dødsfald tilfalder de rigtige personer."

Teamleder i Kunderådgivning & Salg, Louise Graae