Arrow Left
Du er fratrådt på grund af sygdom eller ulykke

Viderefør din pensionsordning

Din nye arbejdsgiver kan fortsætte med at betale til din pensionsordning, hvis du ikke er omfattet af en ny obligatorisk ordning. Du kan også selv vælge at betale til ordningen, eller via din nye arbejdsgiver.

Du kan videreføre, det vil sige fortsætte, din pensionsordning enten gennem en ny arbejdsgiver eller privat ved selv at indbetale.

Viderefører du via ny arbejdsgiver

Viderefører du pensionsordningen via din nye arbejdsgiver, får du fradrag for indbetalingerne med det samme. Du og din arbejdsgiver bestemmer selv, om arbejdsgiveren betaler hele præmien, eller om du også selv bidrager.

Viderefører du privat

Du kan selv videreføre, det vil sige selv betale, til pensionsordningen, kaldet privat videreførelse. Du skal selv sørge for at tilmelde indbetalingen til Betalingsservice. Vi sørger for at indberette indbetalingerne til Skattestyrelsen, men det er en god ide at at forskudsregistrere den samlede indbetaling for året. 

Fortsættelsesforsikring

Fratræder du dit job eller går du på pension, kan du fortsætte din gruppeforsikring på en individuel forsikring - det kalder vi en fortsættelsesforsikring. Prisen beregnes individuelt. Fortsættelsesforsikringen gælder sum ved visse kritiske sygdomme, invalidesum og gruppeforsikringssum ved død i Forenede Gruppeliv.

Læs mere

Sygemeldt?

Er du fratrådt på grund af sygdom eller ulykke, skal du kontakte os.

Rådgivning

Kontakt os for at få rådgivning, så vi kan udarbejde en aftale til dig.

Spørgsmål og svar om at videreføre

Kan jeg videreføre min pensionsordning med en ny arbejdsgiver?