Image No Description

Er du selvstændig?

Har du egen virksomhed, kan du tegne en firmapensionsordning for dig selv og dine ansatte. Måske er du også begyndt at tænke på din alderdom, og hvordan du sikrer dig og dine nærmeste, når du på et tidspunkt vil sælge din forretning?

Der er en række skattemæssige fordele for dig, hvis du vælger at indbetale en del af opsparingen til din pensionsordning. Ikke alene går du en tryg fremtid i møde, du kan også få fuldt fradrag for en stor del af indbetalingerne.

Placer dine midler rigtigt

Vi hjælper dig gerne med at placere dine midler rigtigt, så du ikke betaler en unødig høj skat. Med den rigtige rådgivning vil du måske kunne placere alle eller dele af midlerne, så du undgår at betale topskat. ISP tilbyder pensionsordninger med billig administration og høj rente af din opsparing.

Firmapensionsordning - hvis du har egen virksomhed

Er du ejer eller medejer af et A/S eller et ApS, kan der nemt etableres en helt almindelig firmapensionsordning, hvor virksomheden indbetaler pension hver måned i forbindelse med, at der udbetales løn til dig.

Læs mere

Enkeltmandsvirksomhed

Som selvstændig med enkeltmandsvirksomhed har du en række fordele, når du indbetaler til pension.

Læs mere

Ophørspension

Er du på vej på pension og i gang med at sælge din virksomhed? Du kan bruge hele eller en del af din fortjeneste til pension og få fuldt fradrag for indbetalingen.

Læs mere

Kontakt en af vores chefrådgivere: