Generalforsamling 2021

Pensionskassen holder ordinær generalforsamling 28. april 2021. Generalforsamlingen vil foregå online på grund af covid-19.

Der holdes ordinær generalforsamling den 28. april 2021 kl. 17.00. På grund af covid-19 afholdes generalforsamlingen online. Det er ikke muligt at møde op fysisk, men du vil kunne stemme som til en almindelig generalforsamling, og du har også mulighed for at stille dine spørgsmål undervejs.

Du tilmelder dig generalforsamlingen eller giver fuldmagt hos vores samarbejdspartner VP Services:

Jeg vil gerne tilmelde mig eller afgive fuldmagt

Du skal være tilmeldt generalforsamlingen for at kunne deltage i afstemningerne undervejs. Linket til selve generalforsamlingen vil fremgå her af siden på selve dagen, og du vil også få et link på e-mail, når du melder dig til via ovenstående link.

Information og vejledning om digital generalforsamling

Hvis du er nyt medlem af pensionskassen og ikke har modtaget indkaldelsen i din digitale postkasse, så kontakt os.

Materialer til brug for generalforsamling

Ansvarlige investeringer 2020

Vidste du, at vi i pensionskassen har reduceret aktiernes klimaaftryk med 42 pct. over de sidste to år? Eller at mængden af grønne investeringer blev øget med 29 pct. i andet halvår af 2020?

Overvejer du at stille op til bestyrelsen?

Alle medlemmer har mulighed for at stille op til bestyrelsen. Bestyrelsen eller mindst 5 medlemmer kan opstille kandidater til ledige bestyrelsesposter. Opstillingen sker formelt på generalforsamlingen. Du er velkommen til at rekvirere en stillerliste ved at skrive til dse@sampension.dk.