Nyheder  

25 timer i døgnet – brug den ene på din pension

27. september 2017

Søndag den 29. oktober skifter vi fra sommertid til vintertid. ISP holder telefonerne åbne fra klokken 11 til 14, så du kan bruge den ekstra time på at få overblik over din pension. De åbne telefoner er en del af Pensionsdagen, som er et fælles initiativ i pensionsbranchen.

Skiftet til vintertid giver dig en ekstra time søndag den 29. oktober. Det kan lønne sig i længden at bruge den time på at sikre, at din pensionsordning matcher dine behov.

Du kan fx tjekke:

  • om din forventede pension passer til det seniorliv, du forestiller dig, eller om du med fordel kan spare lidt mere (eller mindre) op
  • hvordan du er dækket af gruppeforsikringer, hvis der sker dig noget
  • om du har den rette investeringsprofil
  • om din økonomi er klar til pension (hvis du nærmer dig pensionsalderen).

ISP’s telefoner er åbne på Pensionsdagen

ISP er med i pensionsbranchens årlige initiativ, Pensionsdagen. Telefonerne i MedlemsService er derfor åbne klokken 11-14 søndag den 29. oktober, så du kan få svar på spørgsmål om din ordning.

Bemærk venligst, at det kun er telefonerne, der er åbne. Du kan altså ikke møde op hos ISP og få rådgivning.

Ring, skriv – eller find svar online

Du behøver naturligvis ikke vente til den sidste søndag i oktober for at få svar på dine spørgsmål eller tjekke opsparing og forsikringer.

ISP MedlemsService har nemlig åbent mandag-torsdag klokken 8.30-16.00 og fredag klokken 9.00-16.00. Ring på 7024 9600, eller skriv til isp@isp.dk.

Du kan også finde mange oplysninger om din pensionsordning ved at logge på Min Pension, med dit NemID.

Log på Min Pension

Læs mere om Pensionsdagen her