Nyheder  

Hvad mener medlemmerne om ISP Pensions ansvarlige investeringer?

13. november 2019

ISP Pension vil gerne vide, hvad medlemmerne mener om ansvarlige investeringer. Derfor gennemfører pensionskassen i de kommende uger en ny stor undersøgelse af medlemmers holdning til en række spørgsmål om ESG og ansvarlige investeringer.

”Vi spørger blandt andet til meget vigtige temaer som klima, aktivt ejerskab og skattetransparens i vores nye medlemsundersøgelse. Det spurgte vi også om i Sampension-fællesskabet for et par år siden. Det bliver interessant at læse, hvad ISP’s medlemmer mener om dette,” siger Søren P. Espersen, HR- og kommunikationsdirektør i Sampension-fællesskabet.

Undersøgelsen gennemføres af Epinion, som sender et spørgeskema til et repræsentativt udsnit af medlemmer af ISP Pension, Pensionskassen for Jordbrugsakademikere & Dyrlæger, Arkitekternes Pensionskasse samt kunder i Sampension.

Hvis du som medlem har lyst til at give din mening til kende i sammenhænge som denne, har ISP Pension brug for din mailadresse. Den kan du give her, hvor du også kan læse mere om, hvad den bliver brugt til.