Nyheder  

Snart kan du få post fra ISP i din e-Boks

12. januar 2017

Som medlem i ISP får du nu endnu bedre digitale muligheder. Fra 1. juli 2017 kan du modtage post om din pensionsordning via e-Boks. Det betyder, at informationerne når hurtigt frem, og at dine personlige data er optimalt beskyttet.

I 2017 bliver din kommunikation med ISP mere effektiv og sikker. Fra 1. juli vil du modtage fx dine tilbud og depotoversigter i din e-Boks.

Ud over at forsendelsestiden går fra dage til få øjeblikke, kan du i e-Boks læse din post fra ISP, uanset om du sidder hjemme ved din computer eller er på farten og har ”postkassen” med på din mobil. Samtidig sparer ISP udgifter til porto og papir – til gavn for alle medlemmer.

Underskriv tilbud via e-Boks

I maj 2018 træder EU’s nye regler om beskyttelse af persondata i kraft. De skærper kravene til, hvordan virksomheder håndterer personlige data som fx cpr-numre og helbredsoplysninger. ISP er på forkant med de nye regler ved at introducere kommunikation via e-Boks allerede i år.

I forvejen har du som medlem fået mulighed for at underskrive tilbud fra ISP med NemID på Min Pension. Fra 1. juli 2017 kan du underskrive via e-Boks.

Som en ekstra fordel åbner kommunikation via e-Boks også mulighed for, at ISP kan tilbyde en bedre service til ægtefællepensionister samt medlemmer bosat i udlandet.

Mere information i løbet af foråret

I løbet af foråret 2017 vil ISP informere nærmere om overgangen til e-Boks.

Hvis du er fritaget for Digital Post fra det offentlige, fortsætter du automatisk med at få dine breve fra ISP som almindelig post.